Corfu Palace
Pastoor Gowthorpestraat 29
3772CA Barneveld
Telefoon: (0342) 42 01 69


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Corfu Palace kunt u Grieks eten. Corfu Palace is gevestigd aan de Pastoor Gowthorpestraat te Barneveld. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 128 gasten. Uw gastheer/vrouw Jannis - Eleni - Jorgos maakt het u graag naar de zin.

Bijzonderheden:

Meer informatie over Corfu Palace:

Het restaurant
Ons restaurant heeft 128 zitplaatsen, en de mogelijkheid tot het houden van feesten en partijen tot plusminus 80 personen. Corfu Palace is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16.30 uur (maandag en dinsdag gesloten). Voor ons restaurant is er ruime parkeergelegenheid. Elke laatste zaterdag van de maand wordt de avond muzikaal opgeluisterd met sfeervolle griekse live-muziek. Gelieve wel te reserveren voor de weekeinden.

Griekse specialiteiten
Op de kaart staan een grote verscheidenheid aan Griekse specialiteiten; vis, vlees van de grill en vegetarische gerechten die allen geserveerd worden met salade en garnituur. Voor de echte salade liefhebbers is er ook nog een ruim assortiment aan salades. Kinderen kunnen bij ons kiezen uit verschillende kindermenu's. Vooraf kunt u genieten van een lekker glaasje ouzo van het huis.
De keuken
Onze kwalitatief hoogwaardige Griekse keuken staat garant voor uitstekende Griekse specialiteiten. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid. De keuken is geopend vanaf 16.30 uur. Ook kunt u onze maaltijden afhalen met 10% korting.
Feesten en Partijen
Het restaurant leent zich uitstekend voor feesten, partijen, en bruiloften tot 80 personen. Gelieve wel tijdig te reserveren (tel: 0342-420169). Afhankelijk van de grootte van de groep kunt u het restaurant geheel of gedeeltelijk afhuren.
Het Eiland Corfu
Ons restaurant is vernoemd naar het paleis van voormalig Keizerin van Oostenrijk "Sissi", gelegen op Corfu.
Corfu is één van de mooiste Griekse eilanden. De Engelse schrijver William Shakespeare vond het eiland een ideale achtergrond voor het schrijven van zijn toneelstukken, en nu veel later, genieten duizenden reizigers en vakantiegangers van 's werelds toonaangevend vakantieoord. Corfu heeft haar charme van haar natuurlijke schoonheid en dankzij de gastvrije bevolking. Klik hier voor meer informatie over Corfu.
Betalingsmogelijkheden
Wij accepteren diverse betalingsmogelijkheden waaronder:

Contant

Pin

Visa

Eurocard/Mastercard

Corfu Palace Dinerbon
Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL