Athene Palace
Kalvermarkt 42
2511CB Den Haag
Telefoon: 070 3638004


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 20 per persoon alles inclusief.*


Bij Athene Palace kunt u Grieks eten. Athene Palace is gevestigd aan de Kalvermarkt te Den Haag. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:
Meer informatie over Athene Palace:

We zijn blij om u als bezoeker van onze 'website' te mogen ontvangen.

Na het bekijken van onze website heeft u wellicht een indicatie van ons restaurant gekregen en mogen wij u dan ook spoedig ontvangen in ons restaurant.

In het centrum van Den Haag, op een steenworp afstand van het Centraal Station, aan de Kalvermarkt, vindt u Grieks restaurant "Athene Palace". Dit sfeervolle restaurant biedt plaats aan ca. 200 gasten en heeft zo nu en dan live muziek.

--------------------------------------------------------------------------------


Onze doelstelling
De combinatie van de traditionele muziek, de gezellige bediening, de sfeervolle ambiance en de Griekse gastvrijheid zorgen ervoor dat Grieks restaurant Athene Palace een persoonlijke uitstraling heeft, die het restaurant tot een bijzondere Griek maken.

--------------------------------------------------------------------------------


Bedrijfsprofiel
Het interieur ademt een intieme en gezellige sfeer uit die gecreƫerd wordt door de vele originele beelden en de muurschilderingen. De dansvloer in het midden van het restaurant biedt de gasten de mogelijkheid om er met live muziek een bijzondere avond van te maken.

De gevarieerde menukaart biedt naast de traditionele giros en mousaka een uitgebreid aanbod van verschillende Griekse specialiteiten. De gezellige bediening die er alles aan zal doen om er een geslaagde avond van te maken zorgt ervoor dat u zich vanaf het moment van binnenkomst tot het moment van vertrek het gevoel waant zich in Griekenland te bevinden. Athene Palace is door zijn locatie een restaurant dat zich uitermate geschikt leent voor personeelsfeesten, bruiloften, recepties e.d. Zo'n gelegenheid kan na overleg volledig aan uw wensen worden voldaan. Bovendien geven wij u de mogelijkheid om af te halen en bezorgen wij in sommige gevallen ook aan huis.


Koninklijke Horeca Nederland

www.horeca.org

Athene Palace is een familiebedrijf. De eigenaren zijn Kostas Kiakos en Sotirios Kiakos. Naast de twee broers zijn ook de zus en zwager van de twee broers werkzaam in de keuken. Tevens werken de vrouwen van beide broers in of voor het restaurant.Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL