Sirtaki
Kamperfoelieplein 10 a
Den Haag
Telefoon: 070-3652039


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Sirtaki kunt u Grieks eten. Sirtaki is gevestigd aan de Kamperfoelieplein te Den Haag. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Ook heel gezellig voor groepen en partijen.

Meer informatie over Sirtaki:

Ons team heet u van harte welkom in restaurant "SIRTAKI"

Restaurant Sirtaki is het oudste Griekse restaurant in Den Haag. Sirtaki opende zijn deuren in 1985 en sinds doen wij er alles aan om onze gasten een aangenaam verblijf te geven in ons restaurant.

Griekenland heeft vele streken en eilanden, dus u begrijpt dat de Griekse keuken erg uitgebreid is met zijn eeuwen oude tradities en vele specerijen. Wij hebben een kleine greep gedaan uit deze rijke culinaire keuken, en wij bereiden de gerechten zoveel mogelijk met kruiden en specerijen uit Griekenland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel daarom worden onze producten elke dag vers bereid.Om u in Griekse sferen te brengen, hebben wij ook een rijk geselecteerde wijnkaart voor u samen gesteld. We hebben wijnen van de eilanden en van het vaste land op onze kaart staan en uiteraard de wereld beroemde harswijn "Retsina". Mocht u als nog geen keus kunnen maken staan onze obers altijd voor u klaar om een advies te geven.Wij hopen dat u zich even in Griekenland waant door met ons een culinaire reis te maken.

Wij wensen u een gezellige en smaakvolle avond toe.


En niet te vergeten al onze gerechten zijn ook mee te nemen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL