Kreta
Nieuwe stationsstraat 30
6711AG Ede
Telefoon: 0318-617508


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Kreta kunt u Grieks eten. Kreta is gevestigd aan de Nieuwe stationsstraat te Ede. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Uw gastheer/vrouw Angela&Marina&Zografia maakt het u graag naar de zin.

Bijzonderheden:




Meer informatie over Kreta:

Καλóς Ηλθατε

Hartelijk welkom op de site van Grieks restaurant Kreta in Ede.
Ons restaurant is een familiebedrijf waar, naar Griekse traditie, alle generaties een eigen steentje bijdragen. Zo bakt yiayiá (oma) met hart en ziel het heerlijke brood dat u steeds ovenvers bij ons geserveerd krijgt. Ta paidiá (de kinderen) helpen af en toe een handje mee zodat ook op extra drukke dagen alle gasten de aandacht krijgen die ze bij ons gewend zijn. En, last but not least, de drie schoonzussen Angela, Marina en Zografiá die met elkaar de scepter zwaaien in de keuken en het restaurant. In de keuken worden door Angela en Zografiá de meest verrukkelijke Griekse gerechten gecreëerd en wij zijn er trots op dat in ons restaurant nog "spitikó" gekookt wordt, hetgeen wil zeggen: volgens de regels van de goede Griekse huisvrouw. Wij werken uitsluitend met de beste producten en dat proeft u dan ook in onze verzorgde en smakelijke gerechten.

Regelmatig organiseren wij een Grieks wijnfeest waarbij live muziek en een buikdanseres de sfeer nog meer verhogen. Om een indruk te krijgen van ons laatste wijnfeest kunt u de foto's in het foto album bekijken. Verder bieden wij iedere maand een wisselend 3-gangen menu aan voor slechts ? 15,--.

Wij hopen u binnenkort in ons restaurant te mogen verwelkomen!

Uw gastvrouwen: Angela, Marina en Zografia


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL