Grieks Restaurant Akropolis
Stationsstraat 79
3851NB Ermelo
Telefoon: 0341-560030

Klanten geven dit restaurant een score van: 64% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 19 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 13.5

Bij Grieks Restaurant Akropolis kunt u Grieks eten. Grieks Restaurant Akropolis is gevestigd aan de Stationsstraat te Ermelo. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Grieks eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 115 gasten. Uw gastheer/vrouw botsioglou maakt het u graag naar de zin.

Bijzonderheden:

vlees, vis, en vegetarische gerechten

Meer informatie over Grieks Restaurant Akropolis:

Sinds 1984 heten wij u van harte welkom in ons restaurant aan de Stationsstraat 79 met een glaasje ouzo. wij zijn op maandag(m.u.v. 2e paas- en pinksterdag)en 31 december geslotenHet restaurant biedt plaats aan ongeveer 115 personen. Op onze uitgebreide menukaart staan diverse soorten gerechten die bij uw smaak passen. Wij hebben keus uit vlees, vis, en vegetarische gerechten.

Voor grote groepen kunt u ook bij ons terecht. De mogelijkheid is aanwezig om op afspraak het gehele restaurant of een gedeelte daarvan af te huren. Dit geldt ook voor het verwarmde en overdekte terras.

Heeft u geen verjaardagscadeau voor iemand en weet u dat hij/zij geniet van lekker eten, dan hebben wij dinerbonnen voor ieder gewenst bedrag.

Heeft u een keertje geen tijd om uitgebreid bij ons te eten maar u heeft wel zin in Grieks eten, dan is er ook de mogelijkheid om eten af te halen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL