Delfi
Nieuwe Ebbingestraat 131
9714AM Groningen
Telefoon: (050) 5719595


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 25 per persoon alles inclusief.*


Bij Delfi kunt u Grieks eten. Delfi is gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat te Groningen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Grieks eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Delfi:

Delfi
Delfi is in 1984 opgericht door de heer Kounatidis en mevrouw Moutafidou het restaurant heeft een lange traditie en behoort tot een van de oudste Griekse restaurants in de provincie groningen. Delfi is tevens onderscheiden met 2 sterren. Sinds 2007 is de zaak overgenomen door de kinderen van de heer Kounatidis, namelijk de heer L. Kounatidis en mevrouw T. Kounatidis. In de bediening is o.a. werkzaam de heer N Guftometros en in de keuken chefkok de heer G. Ioannidis. De zaak kenmerkt zich door zijn gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer waar de heer Kounatidis graag een gezellig gesprek aan gaat met zijn klanten en verteld over de mooiste plekjes in griekenland. We zijn gespecialiseerd in gril, vis en vegetarische gerechten (zoals Giros (gesneden vlees), lamsvlees, rundvlees en gehakt, Zwaardvis en Griekse salade). U wordt altijd hartelijk ontvangen met een glaasje Ouzo.

Parkeren
Er is volop gelegenheid om te parkeren. Bij het Boterdiep, Rodeweg, langs de Korreweg of eventueel in Pakeergarage Circus, Korreweg (onder de Jumbo supermarkt).
(Behalve in de parkeergarage is, na 18:00 uur en op zondag, parkeren gratis. Kijk voor actuele informatie omtrent de tijden wel even op de parkeermeter !)


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL