Rhodos
Concourslaan 19
2132DH Hoofddorp
Telefoon: (023) 561 50 66


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Rhodos kunt u Grieks eten. Rhodos is gevestigd aan de Concourslaan te Hoofddorp. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Rhodos:

Welkom in ons Grieks specialiteiten restaurant 'Ouzerie Rhodos'.

Het restaurant bestaat sinds september 1989 en bevindt zich in het gezellige centrum van Hoofddorp. Wij beschikken over zo'n 110 zitplaatsen. 's Zomers is het terras geopend waar u, onder het genot van een drankje, van de zomeravonden kunt genieten.

Zowel individuele gasten als kleine gezelschappen zijn welkom. Ook aan grote groepen kan plaats worden geboden. In een handomdraai paasen wij de tafelopstelling aan conform uw wensen.

Er is regelmatig livemuziek in het restaurant!

De sfeer is gezellig en informeel. Het restaurant heeft een echte Griekse sfeer en de meeste tafels genieten veel privacy.

Gastheer Petros: 'Of je nu voor het eerst komt of dat je een regelmatige bezoeker van ons restaurant bent, je wilt verwend worden als je uit eten gaat. Daarom is niet alleen de kwaliteit en de presentatie van de schotels, maar de hele entourage en sfeer bepalend. Ik wil dat onze gasten zich thuisvoelen. Het is voor mij van groot belang om te weten of het smaakt en of men het naar de zin heeft. D�t is Griekse gastvrijheid!'

Wij zijn dagelijks geopend van 17:00 tot 22:30 uur. Op Maandag zijn wij gesloten.

Reserveringen graag telefonisch 023-5615066 en niet per email. (aan te raden bij grotere gezelschappen)


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL