Odysseus
Vincent van Goghstraat 86
5671GZ Nuenen
Telefoon: (040) 283 67 46


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 25 per persoon alles inclusief.*


Bij Odysseus kunt u Grieks eten. Odysseus is gevestigd aan de Vincent van Goghstraat te Nuenen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:
Meer informatie over Odysseus:

Via deze website willen wij u een kijkje geven in ons restaurant, waar wij iedere dag, op gemoedelijke wijze onze uiterste best doen om voor u een geslaagde en smaakvolle avond te verzorgen.

~~~~

Wij nodigen u uit de authentieke ambiance in ons restaurant te komen proeven en te genieten van typische Griekse specialiteiten in geur en smaak.

Bent u zelf al een keer in Griekenland geweest? Dan zullen de herinneringen aan het goede Griekse leven in ons restaurant weer snel boven komen.

~~~~

Ook aan de kinderen wordt bij ons veel aandacht besteed, want voor hen is uiteten ook feest. Speciaal voor hen hebben wij een hoek ingericht, uit het zicht van het restaurant-gedeelte, waar ze zich kunnen vermaken met spelletjes, kleuren of een kinderfilm kijken, zodat u als ouders rustig kan tafelen.

Uiteraard hebben wij diverse kindermenu?s op de kaart staan en bovendien mogen kinderen bij ons zelf in de ?ijskeuken? hun dessert maken!

~~~~

Wij begroeten u graag bij-De-Griek-In-Nuenen-Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL