Sirtaki
Harderwijkerweg 4
8071GA Nunspeet
Telefoon: (0341) 25 66 99


Klanten geven dit restaurant een score van: 64% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 37 per persoon alles inclusief.*


Bij Sirtaki kunt u Grieks eten. Sirtaki is gevestigd aan de Harderwijkerweg te Nunspeet. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Meer informatie over Sirtaki:

Graag willen wij u welkom heten in Grieks restaurant Sirtaki.

Het restaurant is al vanaf 1991 gevestigd in Nunspeet. Vanaf 2000 zijn uw gastheren Mike Sakalis en Vaios Stampolakis. Samen proberen ze u te laten genieten van de warme sfeer en het heerlijke eten.

Vaios is de manager van de afdeling bediening en zorgt voor de gezelligheid en de warme sfeer (zoals we in Griekenland zeggen FILOXENIA), voor een geslaagde en plezierige avond uit in de ?SIRTAKI?.

Mike is de manager van de afdeling keuken en bereidt alle gerechten volgens traditionele Griekse recepten. Hij werkt met Griekse kruiden en verse producten om de gewenste smaak en kwaliteit van zijn gerechten te bereiken voor zijn klanten .

Uitgangspunten van het restaurant zijn: genieten, lekker eten, goede muziek, redelijke prijzen, uitstekende kwaliteit van het eten, excellente service en een gezellige omgeving.
Graag zien we u binnenkort in ons restaurant .

In de Griekse Oudheid geloofde men dat het dansen door de goden was uitgevonden. De dans was zelfs de basis voor de opvoeding. Het was en is goed voor lichaam en geest.

Tegenwoordig is Griekenland een van de landen waar de volksdans nog erg populair is.
Bij bruiloften, familiefeesten etc. wordt er nog vaak met het nodige enthousiasme gedanst. Als u wel eens in Griekenland bent geweest zult u de Sirtaki ongetwijfeld herkennen.
De Sirtaki is a.h.w. de Griekse nationale dans geworden met internationale bekendheid.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL