Irodion Oosterhout
Leijsenhoek 6a
4901ET Oosterhout
Telefoon: 0162 436115


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 27 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 25
Voorgerecht vanaf: € 5.5
Hoofdgerecht vanaf: € 16
Nagerecht vanaf: € 5

Bij Irodion Oosterhout kunt u Grieks, Internationaal, Mediterraan eten. Irodion Oosterhout is gevestigd aan de Leijsenhoek te Oosterhout. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Grieks, Internationaal, Mediterraan eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 350 gasten. Uw gastheer/vrouw Epko Adema maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Ruime parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:

reserveren niet per e-mail

Meer informatie over Irodion Oosterhout:

Geschiedenis:
Toen in het jaar 161 na Christus de bouwmeester Herodus Attika zijn 'Irodion' in Athene voor het eerst bespeeld zag, kon hij niet bevroeden dat, vele jaren later en vele marathons verder, een nieuw 'theater' van die naam zou verrijzen: Irodion Oosterhout bij Breda.

Irodion is afgeleid van 'het odeon van Herodus Attika' en is te vinden onderaan de berg Akropolis. Boven op deze heilige berg staat het beroemde Parthenon. In het 'Irodion' worden in het zomerseizoen dagelijks voorstellingen met zang en dans opgevoerd genaamd, 'tragoudia'.

Irodion Oosterhout:
Een theater van smaak en vermaak, waar een enthousiast team medewerkers, graag en goed uw hedendaagse feest verzorgt. Zij zetten zich met gemeende gastvrijheid in, om uw dag compleet te maken door verrassende eenvoud van werken met verse ingrediƫnten, beproefde bereidingswijzen en puurheid van groene kruiderij.

Irodion Oosterhout is niet alleen een heerlijk Grieks restaurant, maar ook een partycentrum want feesten kunnen volop gevierd worden bij Irodion. Bruiloften, personeelsfeesten en familiedineetjes (tot maximaal 350 personen) zijn allemaal mogelijk bij Irodion. In overleg met u bespreken we uw feest op maat. Neemt u een kijkje op onze pagina met menusuggesties en arrangementen en zie wat er allemaal mogelijk is voor de invulling van uw feest.

Een paar keer per maand is het sowieso feest, want dan organiseert Irodion een Griekse avond met dans en muziek. Tot in de kleine uurtjes volop muziek, dans en diner met vele verschillende artiesten. Bekijkt u onze online agenda met bijzondere data en de online foto impressie en komt u zelf eens een proefje nemen van deze heuse Griekse gezelligheid!


Openingstijden:

Maandag:17.00 - 00.00
Dinsdag:17.00 - 00.00
Woensdag:17.00 - 00.00
Donderdag:17.00 - 00.00
Vrijdag:17.00 - 00.00
Zaterdag:17.00 - 00.00
Zondag:16.00 - 00.00


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL