Santorini
Raadhuisstraat 55
4701PM Roosendaal
Telefoon: 0165 - 55 85 84


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 31 per persoon alles inclusief.*


Bij Santorini kunt u Grieks eten. Santorini is gevestigd aan de Raadhuisstraat te Roosendaal. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:
Meer informatie over Santorini:

Welkom op de internetsite van Restaurant Santorini

Ons sfeervol restaurant is gevestigd in het gezellige centrum van Roosendaal.

Ons doel is u te laten kennismaken met de pure Griekse keuken.

Onze kaart bevat dan ook tal van traditionele gerechten uit de verschillende provincies van Griekenland.Laat u verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken met haar eeuwenoude recepten en tradities en haar goed bewaarde geheimen.

Wij hopen u binnenkort te begroeten in ons restaurant.


Een van de meest populaire eilanden van de Cycladen archipel is Santorini. Ook de Grieken zelf weten de weg naar dit eiland goed te vinden! Het is het meest zuidelijk gelegen eiland van deze archipel en wordt tevens beschouwd als een van de mooiste eilanden. Het eiland bevindt zich in een soort sikkelvorm rond de krater van de vulkaan. Door deze unieke ligging biedt het fantastische uitzichten, welke voornamelijk tijdens de zonsondergang spectaculair zijn! De hoofdstad Thira is een typisch wit Cycladen stadje. Het heeft vele smalle klimmende straatjes, gezellige taverna's en diverse (souvenirs) winkeltjes. Het stadje is prachtig gelegen, hoog boven op de kraterrand met een onbeschrijfelijk uitzicht op de Caldera (vulkaankrater).

Doordat Santorini eigenlijk een vulkaan is, zijn de meeste stranden van het eiland bedekt met zwart lavazand. De populairste stranden van Santorini zijn die van Kamari en Perissa.

In ons restaurant hebben wij getracht sfeerbepalende elementen van Griekenland en Santorini te verwerken. De schitterende fresco's, de asymmetrische zuilen, alles doet u denken aan Santorini en de griekse beleving.
In een vorstelijke ambiance, maakt u een culinaire ontdekkingsreis; eten en sfeer zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. Luister naar de originele Griekse muziek. Vergeet de dagelijkse beslommeringen en waant u zich in Griekenland.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL