To Steki
Wolphaertsbocht 138a
3083MR Rotterdam
Telefoon: 010 - 485 89 00


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 55 per persoon alles inclusief.*


Bij To Steki kunt u Grieks eten. To Steki is gevestigd aan de Wolphaertsbocht te Rotterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over To Steki:

Welkom op onze website,


Graag laten wij u kennismaken met ons restaurant. Een eigentijdse en sfeervolle nieuwe ontmoetingsplaats, geïnspireerd op de oude Griekse eetcultuur met emoties van vroeger en invloeden van nu.

Een creatief restaurant, dat hoge kwaliteit biedt voor een betaalbare prijs. In een warme ambiance met trendy kleuren kunt u ongedwongen genieten van gastvrijheid, attente en vriendelijke bediening en authentiek Griekse gerechten.

Ons team besteedt veel aandacht aan de gerechten en combinaties die zelfs de verwende restaurantbezoeker zal verrassen. Ons doel is, u en uw gasten een heerlijke avond te bezorgen. Of we daarin slagen laten we graag aan u over. We hopen u snel als gast te verwelkomen.

Culinair genieten op bestelling voor thuis of op het bedrijf

To Steki biedt haar gasten de mogelijkheid thuis of op de zaak van een heerlijke maaltijd te genieten. Hebt u geen tijd om te wachten terwijl wij het bereiden, bel ons dan vooraf hoe laat u uw maaltijd wilt afhalen. Wij zorgen er dan voor dat u het direct kunt meenemen.

Grote of besloten groepen

Een verjaardag of jubileum vieren, de afsluiting van een bedrijfsuitje, een opening of iets anders feestelijks opluisteren? Wij geven graag advies bij het samenstellen van menu's voor speciale gelegenheden en voor grote gezelschappen (max. 75 personen).


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL