Irodion
Wilhelminakade 11
1421AB Uithoorn
Telefoon: 0297-563898


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Irodion kunt u Grieks eten. Irodion is gevestigd aan de Wilhelminakade te Uithoorn. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Irodion:

Specialiteiten restaurants schieten als paddestoelen uit de grond, na een zomerregen, op alle hoeken en in de straten bij ons uit de grond. In onze regionen zijn het voornamelijk de italiaanse pizza's en de franse en chinese keuken die veel populariteit genieten. Een land echter bevindt zich nog zelden origineel op het palet van de buitenlandse keuken: Griekenland. En dat terwijl het toch geenzins aan de andere kant van de wereld ligt. Om precies te zijn verbindt het ons meer met Griekenland dan bijvoorbeeld met het verre China.

Ruim 150 jaar is het geleden dat Goethe in zijn Iphigenia het klassieke Griekenland herontdekte en ook de klassieke spreuk ?het land der grieken met de ziel zoekend' is ebekend.Daarom wordt het nu zeker tijd ook de aardse vreugden van Griekenland te zoeken. En daartoe behoren niet alleen tien van de twaalf maandenzon per jaar en een eeuwig plaatjesboekhemel, maar ook de griekse keuken. Wie eenmaal de deksel van een .

Hellenische pot opgetild heeft zal ook in de toekomst het land der grieken niet alleen met de ziel zoeken. Het eten is voor de grieken niet alleen voeding. Gezellig zoals de grieken zijn is de maaltijd voor hen een reden om of zijn beste vrienden of zijn familie, het liefst echter beide om zich heen te scharen. Gelegenheden hiervoor worden altijd benut.

Eten betekent drinken, Eten en drinken betekent praten, en eten,drinken en praten betekenen in Griekenland meestal ook nog muziek en dans..

Sas efchomaste kali orexi
Wij wensen u smakelijk eten.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL