Akropolis in Tiel

Akropolis
Stationsweg 10
4001CH Tiel
Telefoon: (0344) 635 009


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Akropolis kunt u Grieks eten. Akropolis is gevestigd aan de Stationsweg te Tiel. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Grieks eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Souvlaki, bifteki en de rest van de Griekse vleesgerechten bereid op een houtskoolgrill


Meer informatie over Akropolis:

Wij heten u van harte welkom!

De beste Griekse restaurant in regio Tiel

Onze menukaart is samengesteld uit verschillende traditionele Griekse gerechten. Wij hebben voor u deze speciale recepten uitgezocht zodat u op heerlijke wijze kennis kunt maken met de Griekse keuken. U kunt uw keuze maken uit ons ruime aanbod, van een eenvoudig gerecht tot de meest bewerkelijke maaltijden. Het bijzondere van onze menukaart is gelegen in het feit dat wij voor de bereiding van onze vleesgerechten een echte houtskoolgrill gebruiken: hierdoor blijven alle smaken behouden en geeft de houtskool zijn eigen kenmerkende accent aan het vlees.

Souvlaki, bifteki en de rest van de Griekse vleesgerechten bereid op een houtskoolgrill: een betere combinatie is niet denkbaar. De kwaliteit van Akropolis is mede hierdoor wijd en zijd bekend.

Daarbij bieden we een grote keus uit diverse vis-, oven-, voor- en nagerechten, en ook de vegetariër valt bij ons niet buiten de boot.

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]