Corfu in Venray

Corfu
Passage 6
5801BR Venray
Telefoon: (0478) 58 94 45


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 20 per persoon alles inclusief.*


Bij Corfu kunt u Grieks eten. Corfu is gevestigd aan de Passage te Venray. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Corfu:

Grieks restaurant Corfu is gevestigd in het hartje van centrum Venray. De eigenaar komt uit een familie die bekend staat om hun restaurants door heel Nederland. Dit staat garant voor jarenlange ervaring in de authentieke Griekse Keuken en is hierdoor al ruim 25 jaar het vertrouwd adres voor lekker Grieks eten!

Met ruime parkeergelegenheid en nabij beschikking over een apparte zaal voor kleine groepen en gezelschappen (totale kapaciteit voor 96 personen). Is Grieks Restaurant Corfu zeer geschikt voor een vergadering en/of zakendiner.Restaurant Corfu heeft haar deuren in februari 2006 voor het publiek geopend. Geheel vernieuwd met een uitgebreide menukaart vol authentieke griekse recepten.
Al onze gerechten worden zorgvuldig bereid met zoveel mogelijk verse ingredienten en kruiden geimporteerd uit Griekenland.
Om de echte riekse smaak zo dicht mogelijk te benaderen.

Kortom een uitgelezen kans om te genieten van de Griekse sfeer en heerlijk eten.Er bestaat de mogelijkheid voor groepen en partijen. Catering behoort ook tot de mogelijheden. Voor groepen, partijen en catering is de samenstelling van het menu en de prijzen bespreek!
Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uw gastheer,
Yannis Evangelou


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]