Macedonië in Wageningen

Macedonië
Markt 2
Wageningen
Telefoon: 0317 - 4 121 46


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Macedonië kunt u Grieks eten. Macedonië is gevestigd aan de Markt te Wageningen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Macedonië:

Macedoni� is een prachtige streek gelegen in de Balkan die verdeeld is over verschillende landen. Een van deze landen is Griekenland. Dit deel met woeste bergen en ongerepte natuur weerspiegelt de nostalgische gedachten van vroegere dagen. De mensen hier werken hard voor hun bestaan met de ambachtelijke middelen die tot hun beschikking staan. Dit, veelal ondergeschoven gebied van de Balkan verdient daarom meer aandacht.

Wij hebben daarom het Griekse gedeelte van Macedoni� gestalte gegeven in ons restaurant. Bezoek daarom ons restaurant en u proeft de ongedwongen sfeer van het echte Macedoni� van toen en nu. Ons restaurant mag daarom ook deze naam met zich mee dragen omdat wij u echte Macedonische gerechten kunnen presenteren die op ambachtelijke wijze zijn bereid door een echte Grieks-Macedonische kok.

Een van onze rustieke hoekjes in ons restaurant heeft u al kunnen aanschouwen op onze bovenstaande foto. Zoals u ziet gebruiken wij de natuur elementen zoals die ook in Griekenland terug te vinden zijn. Zo zijn er hoekjes waar u zich kunt terugtrekken onder een prachtige druivenrank, de muren zijn wit van kleur zoals dat gebruikelijk is in Griekenland. Al met al geeft dit een rustieke en propere uitstraling.

Honderduizend woorden zijn echter nog niet genoeg om de sfeer van ons restaurant te omschrijven, daarom nodigen wij u uit voor een proeven in ons restaurant dat plaats biedt voor iedereen. Voor een ieder is er goed toeven en hebben wij aanbiedingen op maat. Zo hebben wij een uitgebreide menu kaart met gerechten in alle prijsklassen en bieden wij een extra week menu met gerechten afhankelijk van de tijd van het jaar. Bent u student dan kunnen wij u nog een extra aanbieding doen. Op vertoon van uw collegekaart kunt voor een gereduceerd bedrag een studenten menu nuttigen en daar bij heeft u keus uit een vari�rend aanbod.

Graag tot ziens....


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]